Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
22 hours ago
Blaaskapel Kék Oôns

Zimpel Satnov 2, 8:00pmMaaibeemdLekker blazen in café De Haagse Poort aan de Haagdijk 149
te Breda bij Zimpel Sat. Noteer de datum in je agenda.
Details volgen.
... Bekijk meerZie minder

Zimpel Sat
3 months ago
Blaaskapel Kék Oôns

... Bekijk meerZie minder

3 months ago
Blaaskapel Kék Oôns

Ook op 10 april hebben we een workshop Franse keuken gedaan. Hier hebben we met z’n allen een heerlijk 3-gangen menu op tafel gezet. Samen met een lekker Gageleer biertje, een wijntje of een frisje reden we rond 21.00 uur weer naar huis. Allemaal konden we terug kijken op een geslaagde kèk Oôns dag. ... Bekijk meerZie minder

Ook op 10 april hebben we een workshop Franse keuken gedaan. Hier hebben we met z’n allen een heerlijk 3-gangen menu op tafel gezet. Samen met een lekker Gageleer biertje, een wijntje of een frisje reden we rond 21.00 uur weer naar huis. Allemaal konden we terug kijken op een geslaagde kèk Oôns dag.Image attachmentImage attachment+1Image attachment
Meer laden
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
22 hours ago
Blaaskapel Kék Oôns

Zimpel Satnov 2, 8:00pmMaaibeemdLekker blazen in café De Haagse Poort aan de Haagdijk 149
te Breda bij Zimpel Sat. Noteer de datum in je agenda.
Details volgen.
... Bekijk meerZie minder

Zimpel Sat
3 months ago
Blaaskapel Kék Oôns

... Bekijk meerZie minder

3 months ago
Blaaskapel Kék Oôns

Ook op 10 april hebben we een workshop Franse keuken gedaan. Hier hebben we met z’n allen een heerlijk 3-gangen menu op tafel gezet. Samen met een lekker Gageleer biertje, een wijntje of een frisje reden we rond 21.00 uur weer naar huis. Allemaal konden we terug kijken op een geslaagde kèk Oôns dag. ... Bekijk meerZie minder

Ook op 10 april hebben we een workshop Franse keuken gedaan. Hier hebben we met z’n allen een heerlijk 3-gangen menu op tafel gezet. Samen met een lekker Gageleer biertje, een wijntje of een frisje reden we rond 21.00 uur weer naar huis. Allemaal konden we terug kijken op een geslaagde kèk Oôns dag.Image attachmentImage attachment+1Image attachment
Meer laden